neděle 28. dubna 2013

Nedělní shrnutí #1

Zdravím vespolek!

Rozhodla jsem se založit novou rubriku, bude to takové malé shrnutí týdne, s články, které mě tento týden zaujaly, menším wishlistem, produktem týdne a spoustou dalších věcí, budu ráda za konstruktivní kritiku abych mohla pomalu tuto rubriku doladit k dokonalosti. 



Produkt týdne: Definitivně nejpoužívanější a nejoblíbenější produkt v tomto týdnu je můj Breath of fresh air od Lush. Moje pleť nemá ráda tyhle změny počasí a nebýt téhle pleťové vody, kterou používám několikrát denně bych asi měla na obličeji nějakou vyrážku. Určitě doporučuji všem, kteří mají sušší pleť a chtějí jí přes den trochu osvěžit, oproti termálním vodám je ve této pleťové vodě spousta aktivních ingrediencí a vaši pleť doopravdy hydratuje. (i přítel jí chválil, že je příjemná!)

Něco ke čtení: Tento týden jsem se hrozně zamilovala do stránky Into The Gloss, kterou opěvuje moje oblíbená beauty blogerka z UK, a jejich video se známou kosmetičkou o tom jak si správně mýt obličej je skvostné, i když moc angličtině nerozumíte, stačí sledovat. A vzhledem k tomu, že na nás občas vykukuje sluníčko tak bych sem ráda přihodila i článek od mé oblíbené skincare blogerky Caroline Hirons ohledně důležitosti SPF, včetně dobrých rad a informací bude pomalu na blog přidávat recenze na opalovací krémy na obličej, takže doporučuji sledovat její blog, pokud nějaký potřebujete. 

Novinka ve wishlistu: Tohle je jednoduché, do Sephory dorazily nové pudry od Chanel, Les Beiges a já jim horko těžko odolávám. Chanel mi to ale trochu ulehčil, dát 1500,- za pudr mi prozatím přijde přehnané. Nicméně také mě dosti lákají Ambient Lightning pudry od Hourglass o kterých slyším samé dobré věci a britská blogosféra se jich nemůže nabažit. 

Nekosmetický objev: Tento týden jsem se znovu zamilovala do pořadu Dokonalý Podraz, mám ráda klasické kriminálky, ale tenhle seriál je dokonalé propojení kriminálky a skvělého humoru. Vždycky jsem se u tohoto pořadu hrozně nasmála a z nějakého důvodu jsem si hrozně oblíbila všechny postavy. Určitě vám doporučuju začít u první sezóny, uvidíte, že se od toho nebudete moct odtrhnout. 

Tak, to byl můj týden, co ten váš? Taky jste něco objevily? Povídejte!

Anna. xx

3 komentáře:

  1. Into the Gloss neznám. Díky za tip, je to příjemné čtení :)) Já už bych asi do pudru od Chanelu tolik neinvestovala. Mám Poudre Universelle Libre (tedy ten úplně první na obrázku), ale že by byl až tak zázračný..to tedy ne. Znám lepí pudry. O Hourglass slyším prvně, v UK se po tom schválně podívám :)A já jsem objevila paletku Sigma Resort. Nevím ale, jestli se mi za ní chce dávat 35 liber.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Into the gloss je boží, a hlavně tam vědí o čem píšou :) Jaké lepší pudry znáš? Potřebuji nějaký nový pudr a ty od Chanelu mě právě lákají nejvíc.. Hourglass je prý boží, seženeš jí kdyžtak ve SpaceNK

      Vymazat
    2. No já momentálně nedám z ruky HD pudr od MUFE :) CHanel mi dělá šupinky, to HD pudr ne. Když se nanese labutěnkou, tak mi vydrží půl dne bez přepudrování (mám velmi mastnou pleť). To Chanel ani náhodou.

      Vymazat

povídejte, přehánějte!