pátek 5. října 2012

Filozofování #2 - Popraskané rty

392553_348987365172497_1847071621_n_large
weheartit.com
Dobrý den vespolek!

Dnes tu pro vás mám zase takový zamyšlený příspěvek, ráno jsem se totiž probudila a moje rty byly v tak hrozném stavu, že jsem nemohla málem ani otevřít pusu. Musela jsem na ně natřít tunu balzámu a chvilku počkat, teď už jsou v pořádku, ale já jsem z toho hrozně nesvá, poslední dobou, asi tou změnou počasí, mám hrozně vysušené rty. 

Rty si mažu balzámy neustále, vždycky jsem měla sušší rty, ale normálně mi stačilo klasické labello a moje rty se umoudřily, teď si je můžu mazat čímkoliv a stejně mi během desíti minut zase popraskají. Takže si myslím, že si zasloužím titul testovače balzámu na rty, až mi nějaký pomůže, tak ho budu kupovat po tunách i kdyby stál nehorázné prachy.


Nevím jak na tom jste vy, jestli už jste svůj dokonalý balzám našli, tak vám závidím. Za poslední měsíc jsem jich spotřebovala 5 a moje rty na tom jsou pořád stejně, ne-li hůř. Nevím jestli je to tím, že balzámy nejsou už nijak extra kvalitní, nebo tím, že mé rty jsou doopravdy strašně zničené. 

Nejvíc mi prozatím pomohl klasický "Zázračný kelímek" od Oriflamu, dobrý byl také klasický balzám od Neutrogeny, ale ten jsem spotřebovala hrozně rychle. Měla jsem i balzámy od Alverde, které byly sice mastné, ale mým rtům moc nepomohly. Tendertone od MAC byl spíš na parádu než na vysušené rty a balzám od Baley byl na mých rtech taky bez účinku.

Vím, že lidé kteří mají normální rty mají na balzámy asi jiné požadavky, nicméně já chci aby moje rty nebyly jen na povrchu mastné, chci aby je balzám vyživoval a aby pokud možno, nebyl v kalíšku. Protože hrabat do toho prsty, když člověk žije v Praze a má psa.. No řekněme, že bakterie jsou všude. Proto dneškem otevírám rubriku o balzámech na rty. Budu zkoušet všechny možné a až najdu to, co hledám, tak se s vámi o to podělím. 

A pokud už jste našly váš dokonalý balzám, tak se taky podělte, od toho tu ty komentáře jsou  :-)

Krásný a úspěšný den přeji
- annadotorg

5 komentářů:

  1. Já mám rty vpohodě. Několikrát si je denně přetřu balzámem od Oriflamu. Rty docela dlouho hydratuje, za což jsem ráda. Jinak máš dobré články. Přidávám se k pravidelným čtenářům :).

    OdpovědětVymazat
  2. Také mi teď hrozně praskají, přestože si je stále mažu. Co mi ale pomáhá je si na noc přetřít pusu růžovým balzámem od saloos. Je sice určený na tělo, ale mě s pusou velmi pomáhá. Teď ho bohužel má půjčený přítel, protože má stejný problém jako já a já trpím :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to díky za tip! :) určitě ho vyzkouším, já většinu balzámů poztrácím a teď zrovna nemám žádnej :D

      Vymazat
  3. Mne síce nepraskajú, ale ak si ich nenatriem tak ich mám také suché, že mi až horia. Upokojiť ich dokáže jedine med, ale ten sa nedá používať vždy a všade jedine doma. Najlepšie mi zaberá Avene Cold Cream v tyčinke. Dobrý je tiež Cicaplast Levres od La Roche-Posay. stoja tak cca 5 EUR, ale sú skvelé.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!