čtvrtek 12. září 2013

Hustá hříva od Bumble and bumble.

Tento produkt jsem zakoupila v Sephoře během jednoho z těch záchvatů ve stylu - Jéé Novinka. Vlasové spreje zas tak moc nepoužívám, mám doma pár lahviček podobných produktů, ale tenhle produkt od Bumble and bumble je doopravdy kouzelný.

Jako majitelka velmi jemných rovných vlasů, ocením každou trošku objemu, kterou si dokážu na hlavě vytvořit. Tento produkt mi to všechno dost ulehčuje, vytváří ve vlasech krásný nadýchaný objem, který vydrží celé dny a vlasy příliš nevysušuje. Voní krásně svěže po citrusech a tato vůně mě dost povzbudí ráno hned po umytí vlasů. Stačí párkrát stříknout do ještě vlhkých vlasů a trošku si vlasy zmuchlat, poté si vlasy vyfénuji v předklonu a voilá.

V kombinaci s mým Tangle Teezerem si tak dokážu vykouzlit objemný účes bez zbytečné práce a ušetřím spoustu času po ránu. Tak a teď mě láká spousta dalších produktů od Bumble and bumble, takže rychle jdu schovat svou peněženku ať zbytečně neutrácím. 
A co vy, jaký je váš kouzelný vlasový produkt?
Anna. xx

5 komentářů:

  1. Já se teď chystám na john masters organics, hodně mě jejich vlasová kosmetika zaujala a navíc má i výborné složení :) Bumble mě taky láká! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O John Masters Organic jsem už několikrát slyšela, asi to budu muset taky omrknout :) cenově to nemůže být horší než Bumble :D

      Vymazat
  2. O tomto som este nepocula, ja som sa teraz zamilovala do 3 minute miracle od Aussie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 3 minute miracle od Aussie je skvělý produkt :) taky ho mám moc ráda

      Vymazat
  3. Můj kouzelný vlasový produkt? Batiste suchý šampon ;) A pak taky CHI hairspray, protože snad jako první sprej voní ovocně, ne nechutně lakově :)

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!