neděle 31. března 2013

Novinka - YSL Rouge Volupté Shine

Dobrý večer vespolek!

Dnes tu pro vás mám další, tak trochu novinku a tou je rtěnka YSL Rouge Volupté Shine. Nevím ani jak jsem na tyhle rtěnky narazila, ale řekla bych, že jsem viděla slovo "shine" "hydratační" a krásné zlaté balení a zapoměla jsem kolik mám peněz na kartě. (málo..)

Originální Rouge Volupté určitě všichni známe a stejně tak Rouge Volupté Sheer Candy. Rouge Volupté Shine je něco mezi, je to hydratační rtěnka, která je pigmentovanější než Sheer Candy, ale vůbec není tak pigmentovaná jako klasická Rouge Volupté.
Balení rtěnky je krásné, jak tomu už u YSL bývá, zlatý obal s logem uprostřed je prostě klasika. Rtěnka je doopravdy hydratační a na rtech je velmi příjemná, ve složení najdete kyselinu hyaluronovou, nicméně nevím jestli má stejný efekt na rtech jako v péči o pleť. Barva je krásně jemná a pro lidi kteří nemají rádi syté rtěnky bude perfektní. Výdrž rtěnky není nijak oslnivá, řekla bych, že vydrží 4 hodiny maximálně, ale tak to už prostě bývá u podobných textur rtěnek.

Rtěnku jsem si koupila v Sephoře, kde mám pocit že stojí 825,- CZK, samozřejmě obligátní 20% sleva trošku tlumila tu bolest. Dlouho jsem vybírala odstín ale nakonec jsem se rozhodla pro číslo 15 Coral Intuitive, což jak napovídá název je krásná jemná korálová barva, která díky tomu, že není extrémně pigmentovaná dodává rtům krásný šťavnatý lesk. Perfektní na léto, pokud k nám teda někdy dorazí..

Vlastníte rtěnky od YSL? Lákají vás?

přeji vám krásný den
-annadotorg



2 komentáře:

  1. Už strašně dlouho chci nějakou rtěnku od YSL vyzkoušet. Ale utratit 800 za rtěnku, to je na mě zajím příliš :(

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tu Sheer Candy, ale Shine si určitě také pořídím.. Rtěnky od YSL jsou fakt výborné a navíc to balení - nádhera:)

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!