sobota 9. března 2013

Novinka - L'oreal GlamShine Stain Splash

Dobrý den vespolek!

dnes tu pro vás mám, tak trochu novinku, která u nás ještě není a v americe už je delší dobu. A to jsou tyhle lesky od L'Oreal. Spousta lidí je srovnává s YSL Glossy Stains, což potvrdit nemůžu, neboť žádné nevlastním, zato vám můžu říct, že tento produkt je skvělý. (a stojí asi třetinu toho co YSL)
Balení se mi moc líbí, vypadá mnohem luxusněji než jen nějaký lesk z drogerie, tvar mi příjde trochu zvláštní, ale není to nic co by mě od nákupu odradilo. Aplikátor je oválný a pro tento produkt je přímo báječný, produkt se jím skvěle rovnoměrně nanáší. (Věřte mi, že nesnáším ty pidi-štětečky u těch novějších lesků od NARS, špatný aplikátor dokáže zkazit i ten nejlepší produkt.) Vůně produktu mi příjde trochu moc syntetická, taková rádoby malinová vůně, která se moc nepovedla.

Já vlastním produkt v odstínu 103 - Marilyn, na fokách vypadá odstín tmavší než doopravdy je, nicméně na rtech barva dost ztamvne a vypadá spíš jako to, co vydíte na obrázku, taková malinová růžovo-fialová. Mě se moc líbí, ale doopravdy vás varuju, že to co vidíte v tubě, není to co budete potom mít na rtech. Aby jste na rtech dosáhly požadovaného efektu, tedy syté lesklé barvy, je třeba tak zhruba 4-5 vrstev, ale stojí to za to a produkt na rtech krásně vydrží. Jak vidíte z názvu, tento produkt je "stain", takže se té barvy nezbavíte jen tak, já jsem si natřela tento produkt na ruku a teď mám růžovou skvrnu na ruce a nemůžu jí zaboha dostat dolů. :)

Já jsem s tímto produktem nadmíru spokojená, příští víkend jedu zase do Německa a zvažuju, že si koupím nějaký další odstín. Myslím si, že produkt stál zhruba 11 euro, což není málo, ale je to přijatelná cena. 

A co vy? Máte rádi takovéhle "stain" produkty, nebo preferujete klasické lesky?

přeji vám krásný víkend!
-annadotorg

4 komentáře:

  1. Tyhle nové lesky mě fakt lákají a ráda bych je vyzkoušela. Doufám, že někdy dorazí i k nám... Já Glossy Stain od YSL mám, tak bych je mohla porovnat:) Vybrala sis krásnou barvu:) Můžu se ještě zeptat, odkud sis ho objednala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ho koupila v Německém DMku. Tou dobou jsem už viděla pár recenzí u amerických blogerek a tak jsem věděla, že to bude stát za to. :) Kdybys je nenašla nikde na internetu tak dej vědět, bych ti je klidně vzala až tam znovu pojedem.

      Vymazat
    2. Děkuji:) No snad dorazí i k nám, vypadají fakt slibně a myslím, že by měly úspěch:)

      Vymazat
  2. vypadá báječně :) kdybych na něj někde narazila, tak koupím :D

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!