středa 20. února 2013

new in - NARS and god created the woman

Dobrý večer vespolek!

Po menší pauze jsem zase zpět, a návrat je radostný, neboť jsem dneska dorazila domů s taštičkou ze Sephory. Teď tenhle produkt má trochu menší historii, vím o něm už zhruba měsíc ze zahraničních blogů, ale nedělala jsem si žádné iluze a nevěděla jsem, jestli k nám tato limitka vůbec dorazí. Nicméně v pondělí se mi dostala do rukou nová Elle (jak nádherná je Karolína Kurková na té obálce?!) a v sekci krásy jsem tuto paletku zahlédla a vystřelila jsem směrem do Sephory jako hladový vlk. Nicméně nikde nic a já šla domů s prázdnou, v úterý jsem tam šla znovu a zase jsem obtěžovala všechny možné paní prodavačky (omlouvám se, ale musela jsem) a dneska jsem tam již zahlédla podivně velkou krabičku a bez rozmýšlení jsem si jí odnesla domů.

Teď tu sedím a kochám se tou nádherou. Tato paletka od NARS mě totálně dostala a já jí považuji za nejlepší koupi dekorativky od své Naked 2 paletky.

NARS And god created the woman, paletka očních stínů
Horní řada: Alhambra, Bellisima, Kalahari
Dolní řada: Galapagos, Coconut Grove, Night Clubbing
Nechci se tu rozepisovat jako kdyby to byla nějaká recenze, nicméně z toho co jsem vyzkoušela, tak jsou všechny stíny hezky pigmentované a drží jak přibité. A když pod ně přidáte bázi pod oční stíny (miniaturka je součástí balení) tak se vůbec nehnou. Součástí balení je také cestovní verze oblíbeného štětce od NARS, který jsem ještě neměla tu čest vyzkoušet, ale také mi udělal radost. Paletka je krásně sestavená, naleznete v ní všechno co potřebujete pro jednoduché denní líčení, ale i večerní kouřové, a velikost je dokonalá na cestování, nebo do kabelky. 



Jediná nevýhoda této paletky je to, že je to limitovaná edice. Takže pokud se vám tato kráska líbí, můžete jí sehnat v Sephoře (ta moje je z Palladia) za 1390,- Kč. (20% sleva a už je to trochu únosnější)

Tak co, líbí se vám? 

krásný a úspěšný zbytek týdne vám přeji!
-annadotorg

4 komentáře:

povídejte, přehánějte!