sobota 7. září 2013

Odličovací rituál #1


Všichni to známe, přijdeme pozdě domů, jsme unavené a chceme si jít jen lehnout a spát do zítřejšího oběda. Nicméně slyšíme je - kosmetické blogerky, naše matky a kosmetičky - jak nám říkají, že se máme každý den odlíčit, tak se teda odšouráme do koupelny a z posledních sil odlíčíme. Sakra, to mi připomíná sebe skoro každý den. Nicméně, našla jsem si pár produktů, které mi tuto běžnou aktivitu značně ulehčují.

 První produkt je nové odličovací máslo od The Body Shop z jejich heřmánkové řady (320 Kč), krásně voní a skvěle se s ním pracuje, pro mou sušší pleť je krásně hydratační a s normální řasenkou si poradí, ale voděodolná by mu už asi dělala problémy. Vezmu si trošku másla a krouživými pohyby jej rozetřu po obličeji. Produkt odstraním vlhkým ručníkem - poslední dobou jsem si oblíbila mušelínové od Body Shopu (80 Kč), ale používám i ty malé ručníky z Ikea (39 Kč). Poté si svůj obličej usuším a použiji svůj druhý cleanser a to Origins Clean Energy Gentle cleansing oil (cca 650 Kč) který jsem si koupila v Douglasu v Berlíně. Tohle je asi můj definitivní oblíbenec, stačí jedna pumpička oleje na celý obličej a pleť mám po něm krásně čistou a hebkou. Tisíckrát doporučuji, pokud ho někdy někde uvidíte tak neváhejte. Tento produkt také odstraním vlhkým ručníkem a po makeupu nezbyde na obličeji jediná známka.

A jaký je váš odličovací rituál?
Anna. xx

1 komentář:

  1. Odličovanie maslom?To som ešte nepočula, ale možno to nie je zlé, aj o odličovacích olejoch som pochybovala a chválené sú dosť. Ja používam v zime nejaké odličovacie mlieko buď Garnier alebo Yves Rocher s tonikom a v lete používam micelárne vody, tie moju pleť zaťažujú najmenej, niekedy sa odličujem aj gélmi. Po odlíčení si pleť ešte dočistím mydlom Dove a použijem nejaký hydratačný krém.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!