pondělí 9. září 2013

Nejoblíbenější balzámy na rty. #1

Blíží se zima a tím pádem se blíží i období suchých a smutných rtů. Já s tím mám obzvláště velký problém a proto se snažím nosit balzámy na rty úplně všude, po kapsách, v kabelkách v kabátech.. Nicméně toto léto jsem objevila pár nových oblíbenců, kteří, pokud je to vůbec možné, udrží mé rty v normálním stavu.

Jako první jsem si oblíbila již v zimě tento klasický Zázračný kelímek od Oriflame, ráda ho používám na suché lokty a popraskané koutky a když je venku silný studený vítr, tak tento vazelínový zázrak je skvělá ochranná bariéra pro mé přecitlivělé rty. Lip Butter od Korres jsem si neobezřetně koupila v barevné verzi Pomegranate a musím si zajít koupit i ten bezbarvý, krásně hydratační a zjemňující balzám, obzvláště skvělý když mám rty jen lehce vysušené. Když mám rty popraskané a extrémně vysušené tak Lip Relief Cream od Blistex je můj nejlepší přítel, na rtech sice zanechává bílou vrstvu, takže jej používám pouze na večer, ale ze všech balzámů má nejlepší hojící schopnosti a rtům doopravdy uleví. 

Balzám Classic Carmex je už stará známost mám už asi třetí balení, mentolový, lehce štípající balzám, který krásně hydratuje a chrání rty před vlivy počasí, v těch -10 jej určitě nedám z ruky. A jako poslední a nejnovější objev tu máme Burt's Bees balzám s vůní medu, zaprvé úžasně voní a zadruhé dělá přesné to, co by dělat měl, hydratuje a pečuje o rty, koupila jsem si ho z nouze v rychlosti a po prvním použití jsem cítila rozdíl, mé rty zanechává vláčné a hebké a svou vůní mi zvedá náladu.

Tak to jsou mé oblíbené balzámy, určitě jich ještě pár objevím a možná některé z nich nezvládnou zimní měsíce, uvidíme. Jaké jsou vaše oblíbené balzámy, které by jste mi doporučili? 

Anna. xx

15 komentářů:

  1. Naštěstí se suchými rty problém nemám ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se máš :) je to hrozně otravné když si člověk chce dát rtěnku :D

      Vymazat
  2. Na suché rty trpím celý rok, ale naštěstí v létě to spraví i lesk na rty. Jinak mám hodně oblíbený ten klasický jelení lůj od Reginy, a s Blistexem mám taky zkušenosti, dokonce bych ho ještě měla mít, ale nevím do jaké kabelky jsem ho zašantročila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já dneska vytáhla z kabelky 4 různé balzámy, o kterých jsem nevěděla, že je vůbec mám. :D Já jsem nějak klasický Jelení Lůj nikdy nepoužívala, možná mu dám šanci :)

      Vymazat
  3. Tak pro mě ze všech nejlepší jsou balzámy od Yves Rocher ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak pro mě ze všech nejlepší jsou balzámy od Yves Rocher ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám hrozně moc ráda Carmex, ale ne v kelímku, ale v tyčince :) Přijde mi to hygieničtější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To urcite hygienictejsi je :D ja ale balzamy v tycince spotrebuju treba 4x tak rychle jako kelimky :( s moji spotrebou se to pak trochu prodrazi ;)

      Vymazat
  6. asi OT ale ty brejle maj hrozně hezkej tvar i barvu a asi by mi slušely a tak vůbec :D můžu se zeptat co je to za značku nebo jak se jich dopátrat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brejle jsou super :) jsem bez nich poloslepa, jsou to Trussardi, koupene v eiffel optik. Ale mam je uz asi 2 roky tak nevim jak je to s dostupnosti, hodne podobne dela Ray Ban :)

      Vymazat
  7. V první řadě..krásná fotka :D K balzámové problematice....já tohle dost opomíjím a na nanesení balzámu prvaidelně zapomínám. Tudíž z těchto jsem zkoušela jen zázračný kelímek.Já zbožňuju balzámy Hurraw,i když podle mnoha blogerek nestopjí za nic. Já milujuhlavně tu škálu vůní. Skořice...ach!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju! Porad vymyslim jak fotit aby to bylo zajimave a melo to nejaky smrnc.. Nejsem dvakrat nejlepsi fotografka :) jinak krasne vonici balzamy na rty jsou ma slabost, nicmene casto je to vune na ukor kvality a ja potrebuju hlavne kvalitu :D ale treba ty Dermacol Love Lips, ten broskvovej...

      Vymazat
  8. Ja pouzivam balzamy naozaj celorocne, mam ich doma snad milion, ale uz si asi pol roka nekupujem nove, kedze som si povedala, ze najprv musim aspon niektore minut. :D Najradsej mam asi Labella, balzam od Neutrogeny a Carmex. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Balzamy na pery používam v kuse, teraz mám veľmi obľúbený ten od Sephory s vôňou vanilky, taký ružový, krásne vonia, ale nie som si istá po čom. A takou stálicou je u mňa Avene Cold Cream, to je záchrana za každých podmienok. Aj hojivý zázrak Oriflame je fajn.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!