neděle 22. září 2013

Nedělní pleťový detox #1

Téměr nikdy nenosím makeup v neděli, doopravdy bych musela jít na nějaký gala večer abych měla zapotřebí svůj obličej unavovat dalším nánosem makeupu. V neděli si naopak vždycky ráda vyhradím půl hodinky na to abych použila tuto trojici pleťových masek. Během půl hodinky mám čistější, zářivější a celkově krásnější pleť. #truestory

Jako první používám masku Facial Purifying Mask Acai od Freeman,(složení zde) která funguje jako klasická čistící maska na bázi Kaolinu, nejen, že jí seženete poměrně levně z drogérie nebo v Glóbusu, ale svůj účel plní bravurně, póry jsou po ní vyčištěné a pleť zbytečně nevysušuje ani nedráždí. Masku nechávám působit zhruba 10 minut, občas víc, a poté jí odstraním navlhčeným ručníkem.

Poté používám svůj nejnovější a nejoblíbenější úlovek a to REN F10 Enzymatic smooth radiance facial mask.(složení zde) Toto je trošku odlehčená verze všemi milované Glycolactic masky, tím pádem je lepší pro citlivější pleť. Této masce dávám přednost před normálním peelingem, protože klasický peeling mou pleť akorát dráždí, jojo furt se opakuju. Tato maska odstraní vrtsvu mrtvých buněk, a odhalí hebkou a projasněnou pleť pod ní. Nechávám jí působit 10 minut, poté jí také odstraním vlhkým ručníkem.

A nakonec používám hydratační masku, v tuto chvíli je to Banánmix od Lush, nicméně za měsíc to bude zase něco jiného. Tato maska od Lush příjemná a pokud chcete, můžete jí masírovat a udělat si z ní peeling, neb v ní naleznete kousky vloček. Já jí nechávám na tváří zhruba 5 minut a odstraním jí ručníkem. Tato maska je trochu dost mastnější a proto bych jí nedoporučila lidem s mastnější pletí, ale pro suché typy by měla být skvělá.

Jaké masky používáte nejčastěji? Máte nějaká doporučení? Já chci vyzkoušet hydratační masku od Clinique a od Origins. A taky čistící masku od Aesop či známou Glamglow.
Anna. xx

7 komentářů:

  1. Jéjé neděle a sladké nic nedělání bez make upu, to miluju! A tu hydratační masku bych chtěla hned :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky jsem velká fanynka LUSH takže miluju jejich masky. Nejvíce mám ráda Válečníka, ale zrovna když čtu tvoji recenzi mám na sobě Magnamint:-) (též pak když sundávám tak si dělám tou maskou i jěmný peeling.Vyzkoušela od Lush skoro všechny, (kromě asi dvou včetně toho banánamixu) ale nejraději se stejně vracím k Válečníkovi protože mám černé tečky a díky tomu mi to pomohlo mam trošku problematickou pleť. Banánmix by mě asi nedělal dobře jak čtu:-/ Jinak jsem používala i od germane de capucinno (nevím jestli to je správně) používají to hlavně kosmetičky , ale nějak mi to nepomáhalo a výsledek na tu cenu žádný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no já válečníka mám ráda, ale mě dost vysušoval, používala jsem ho když jsem měla mastnější pleť před pár lety. Nicméně Mask of Magnaminty jsem taky delší dobu používala a mám jí fakt moc ráda :)

      Vymazat
  3. Bananamix od Lush vyzerá dobre :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  4. u mna vedu masky od Himalaye- lacne a efektivne :)

    Pozyvam na letnu super giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  5. super hydratačná maska :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  6. Ten Banánmix musí skvěle vonět, já miluju všechno s banánem. Jinak taková nedělní pleťová péče je moc fajn, dělám něco podobného.

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!