čtvrtek 22. srpna 2013

Haul #2

Dobrý den vespolek!

V pondělí jsem se vrátila z dovolené, jeli jsme s přítelem do Berlína, Hamburku a menších německých měst. Bylo to báječné a musím říct, že Německo prostě miluju. Obzvlášť protože nakupování v Německu je prostě božské, tolik věcí které u nás neseženete zde naleznete na každém kroku a já byla v sedmém nebi.
Jako první jsem si zakoupila Clean Energy cleansing oil od Origins, dlouho jsem tuto značku chtěla vyzkoušet, nicméně místo jejich masky jsem si koupila tento čistící olej. Dopředu varuji, že si pumpičku musíte dokoupit a stojí další 4 eura, ale bez ní je olej skoro nepoužitelný. 
Stejně jako jsem chtěla vyzskoušet značku Origins, tak jsem chtěla vyzkoušet Soap and Glory o nichž básní nejedna blogerka. Sprchový gel Clean on me jsem si koupila sama, ale sadu Hand Food a Wash your hands of it mi koupil přítel a musím říct, že oba produkty voní božsky.
Nicméně nejnadšenější jsem ze své nové masky F10 Smooth and Renew peel mask od značky REN, je to enzymatický peeling dělaný pro citlivou pleť a já se nemůžu dočkat neděle, kdy jí použiji. Nejsem si jistá, jestli nějaká značka u nás v Čechách prodává podobný produkt, pokud ano, tak prosím pište mi to do komentářů. No a balzámky od Burt's Bees jsou zásoba na zimu, protože nic lepšího - a voňavějšího - jsem snad nikdy nepoužila, vřele vám je doporučuji.
Koupily jste si něco pěkného na dovolené, nebo jste jen odpočívaly?
Anna. xx

5 komentářů:

  1. Nic z toho jsem ještě nezkoušela! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by nejvíc lákal ten olej od Origins, respektive značka Origins jako taková :) Na dovolené jsem si taky chtěla pořídit nějakou zajímavou kosmetiku, ale na Madeiře vůbec nic nebylo, takže jsem měla smůlu :(

    OdpovědětVymazat
  3. nejsem si jistá, zda je to podobná záležitost, ale enzymatický peeling prodává u nás syncare, stojí asi 130Kč, právě na něj čekám...

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!