úterý 1. ledna 2013

Wishlist #1 - cultbeauty.co.uk

Dobrý den vespolek!

Dnes tu pro vás mám první wishlist roku 2013, je to péče o pleť a všechno jsou to věci ze stránky cultbeauty.co.uk. Nevím jestli o něm už něco víte, ale je to internetový obchod s kosmetikou, který se zakládá na tom, že nabízí jen vybraný sortiment "toho nejlepšího". Tímpádem na jejich stránkách najdete produkty, které jsou již vyzkoušené a většinou milované beauty kominutou. Najdete zde značky jako je REN, Aesop a Oskia, které, pokud milujete péči o pleť, znáte a litujete jejich nedostatečné zastoupení v Čechách.

1//2//3//4//5//6

Alpha-H Liquid Gold je známá věc, péče na bázi kyseliny glykolové, která vaši pleť šetrně zbaví odumřelých buňek. Když jsem byla naposledy na kosmetice tak mi kosmetička říkala, že tyhle chemické peelingy jsou lepší než ty klasické. Kolem tohletoho produktu je v Anglii docela humbuk a já bych si jej ráda pořídila a vyzkoušela. 

Aesop Parsley Seed Facial Cleansing Masque je čistící maska z čištěného jílu, který vám z pleti vytáhne všechny nečistoty. Navíc v ní najdete extrakty z petržele, šípku a aloe vera, které brání vysušení pleti a dodávají jí potřebné antioxidanty. Suchá pleť jí může používat jednou týdně, mastná a problematická pleť dvakrát.  

Aesop Tea Tree Leaf Facial Exfoliant je exfoliační prášek, který si smícháte s vaším tonerem a pak jej jednoduše lehce vmasírujete. Funguje podobně jako exfoliační prášek od Dermalogica, který se objevil v minulém Ladyboxu. Naleznete v něm jíl, rozemleté ořechové skořápky a listy tea tree. Měl by to být šetrnější peeling, který se dá používat maximálně dvakrát týdně.

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask je jak asi vidíte v názvu maska na bázi kyseliny glykolové. Jedná se o hutnější masku, která stejně jako Liquid Gold, odstraňuje mrtvou vrstvu buněk a tím rozjasňuje vaši pleť, maska také pomáhá pleť zpevnit a navrátit jí pružnost. Naleznete v ní nejen kyselinu glykolovou, ale i kyselinu mléčnou, vinnou a citrónovou a papájové enzymy. 

Embryolisse Lait-Creme Concentrate je klasika v beauty světě, PixiWoo jej milujou a spolu s nima spousta dalších profesionálů. Funkcí má víc, ale já doufám, že bude výborným hydratačním společníkem pro mojí lehce suchou a citlivou pleť.

A jako poslední REN Omega 3 Night Repair Serum, což je jak název napovídá, noční sérum plné esenciálních mastných kyselin, které chrání před předčasným stárnutím pleti a podporuje přirozenou obnovu pleti. Nedávno jsem si koupila noční olej od Clarins a chtěla bych tyto dva produkty střídat, příjde mi, že se budou skvěle doplňovat. 

Tak toto jsou produkty, které bych si ráda koupila a vyzkoušela během roku 2013. Taky máte nějaký wishlist? Povídejte, přehánějte!

přeji vám krásný nový rok!
-annadotorg 

3 komentáře:

  1. alpha-h bych taky chtěla vyzkoušet. to další mě naštěstí moc neláká, už se mi nechce ani zkoušet embryolisse, ale alpha-h mi leží v hlavě tak rok... třeba na ni konečně dojde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alpha-H je super,určitě bych ho chtěla zkusit, nebo taky vím, že Clarins vyrábí něco podobného.. :)

      Vymazat
  2. Ten pátý produkt bych taky chtěla hrozně vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!