neděle 23. prosince 2012

Jak mučím svoje obočí.

Dobrý večer vespolek!

Dnes pro vás mám jen ilustrační článek o svém obočí, teda o produktech, které na něj používám. Jsou to věci, které používám téměř celý rok a jsem s nima spokojená. Tak se do toho pustíme, ne?

V případě, že už je to hrůza a chci si sama vytrhat obočí, tak mám doma svojí pinzetku od Tweezermana. Já jsem od přítele k svátku dostala tu s leopardím vzorem a je boží. A taky je to asi zdaleka nejlepší pinzeta, kterou jsem kdy používala, nicméně ta cena je trošku bolestivá a asi bych si jí sama jentak nekoupila, dobrá alternativa je pinzetka od Avonu, měla jsem jí dlouho a fungovala tak jak měla. :)


Na vyplnění a upravení obočí používám paletku Brow Zings od Benefitu. Pořídila jsem si jí, když jsem byla poprvé na úpravě oboči v Benefit Brow Baru, protože jsem chtěla mít neustále tak hezky upravené obočí. Nicméně s tím voskem jsem se vůbec nenaučila takže ten je tam trochu navíc a já si říkám, že jsem si radši měla koupit tu tužku. Nicméně ten pudr je báječný, je to pěkná hnědá, která je až trošku do šeda, takže pěkně zapadá do mého obočí a decentně jej zvýrazňuje. Nejsem zastánce moc výrazného obočí a mám právě radši trochu přírodní vzhled. 

Jak vidíte, tak žádné speciální triky na své obočí nepoužívám, jde jen o to aby vypadalo upraveně. A co používáte na svém obočí vy? Máte nějaké tipy nebo triky? Případně mi poradíte co dělat s tím voskem? :)

Přeji vám krásné svátky a bohatého ježíška!
-annadotorg

9 komentářů:

  1. Krásný článek, ta paletka vypadá opravdu skvěle. Také o nějaké takové přemýšlím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) pokud využiješ ten vosk tak je to super, jinak podle mě stačí hnědej stín :)

      Vymazat
  2. nie je nad prirodzené obočie, ale to moje si bohužial nemôže dovoliť chodiť nahé, tak používam paletku na obočko od elfu a benefit speed brow gel od benefitu na zafixovanie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. benefit speed brow gel chci určitě někdy vyzkoušet! :)

      Vymazat
  3. jen při přečtení nadpisu jsem se ošila, au, au! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám jen pinzetu:) Přeji šťastné a veselé Vánoce a spoustu dárečků pod stromečkem:)

    OdpovědětVymazat
  5. Také používám pouze pinzetu a v poslední době nějak zvlášť své obočí ani neřeším (krom úpravy pinzetou) ... a dokonce mi ho mamča tuhle pochválila, jaký mám pěkný tvar, protože ona si ještě pamatuje moje teenage pralesní :D

    OdpovědětVymazat
  6. Kedysi som si obočie len vytrhala a to bolo všetko, ale dnes si ho už aj ja upravujem, niekedy tieňmi na oči a niekedy ceruzkou na obočie, mala som aj fixačný gél na obočie, ale už ho nejak nepoužívam.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!