pondělí 5. listopadu 2012

Jo Malone

Dobrý večer vespolek!

Dnes pro vás mám malou recenzi na nejkrásnější věc na planetě. Když jsme byli o víkendu v Berlíně, tak jsme zabloudili do známého KaDeWe, kde mají nejkrásnější, největší výběr kosmetiky a já tam byla v sedmém nebi. Měla jsem od přítele slíbený dárek a tak jsem tam běhala jak šílenec a ošáhavala jsem si všechno od svíček, po krémy na ruce. Dokud jsem nenarazila na roh, ve kterém byla výloha Jo Malone.. A bylo rozhodnuto..

Po dlouhém čmuchání jsem narazila na jejich nejnovější vůní Blackberry and Bay Cologne, jejich reklama jí popisuje jako vůni, která evokuje dětství, sbírání ostružin a toulání se po lese. Když vůni poprvé stříknete tak ucítíte vůni ostružin, úžasnou sofistikovanou a nikoliv sladkou, ulepenou. Po chvilce se vůně rozleží a zůstává po ní dřevitější vůně s nádechem vanilky. Takže ano, připomíná mi chvíle na chatě u babičky a dědy, kde jsem sbírala lesní ovoce a hrála si na schovku..

Vůně jsou nejen úžasné, ale stojí stejně jako klasické parfémy ze Sephory od známějších značek. Za 30ml kousek dáte 44euro a za 100ml 88euro. A ta kvalita, kterou za tu cenu dostanete, za to doopravdy stojí. Tahle vůně se nejspíš stane mou novou zimní a podzimní závislostí.. 


A co vy? Máte už svou perfektní zimní vůni? Nebo jí stále hledáte? Povídejte, přehánějte!

Přeji vám krásný a úspěšný den!
-annadotorg

6 komentářů:

  1. Ostruziny, detstvo, omg! Uz len pri tom popise mam chut sadnut na lietadlo do berlina... :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je doopravdy úchvatná, klidně bych do toho Berlína jela jen kvůli ní :)

      Vymazat
  2. Teda ta musí vonět nádherně, moc ráda bych si k ní přivoněla:) Já mám ráda od Estee Lader Sensusou, to je takový trochu těžší dřevitá vůně. Mám už druhou lahvičku a myslím, že ke mně docela sedí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu neznám, určitě vyzkouším, nejsem zastánce hrozně sladkých vůní, takže se mi určitě bude líbit :)

      Vymazat
  3. Och, anooo!! Zrovna jsem minule šla kolem JM, příště se musím zastavit :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!