neděle 28. října 2012

5 věcí, které mi prostě nejdou..

Dobrý den vespolek!

Nejsem dokonalý člověk, nejsem ani moc hezká, ale to mě zas tolik netrápí, od toho mám makeup. :) Chtěla jsem se vám nějak představit, pokud možno tak, aby jste o mě neměli zkreslenou představu. Moc se totiž ještě neznáme a existuje snad lepší způsob jak se vám můžu představit, než seznamem věcí, které mi nejdou? určitě pár způsobů existuje

1) kočičí linky

je to klasika, vždycky si namaluju jedno oko a je to paráda a z druhého oka si udělám něco co vypadá jako monokl, nebo mi ujede ruka a linku mám až po obočí, ať už je tomu jakkoliv, moje oči nejsou nikdy dokonale namalované. 

2) pečení

Je tomu tak, chcete abych vám uvařila guláš? Není to problém! Chceš upéct buchty? To si radši skoč někam do Paula. Vůbec nic mi to neříká, recepty jsou složité a furt se musí něco míchat, měrit, vážit a kontrolovat. Ať už dělám, co dělám, tak nadělám akorát tak bordel a buchty stejně nejsou k jídlu.

3) péče o kytky

Na co šáhnu, to umře, kytky a já si prostě nerozumíme. Nebaví mě je zalévat, nikdy nevím kolik vody jim mám dát a nepamatuju si kolikrát týdně. Zvládla jsem zabít i kaktusy, a to se nepodaří jen tak každému. 

4) nemluvit v kině

Já vím, že je to to nejhorší možné, ale já se každou minutu obracím na člověka vedle mě a něco mu povídám/vysvětluju/vyčítám. Jsem holt ukecaná a být hodinu a půl zticha je pro mě nemyslitelné.

5)  odejít z obchodu bez nákupu

Neumím to, cítím se trapně když si nic nekoupím, i kdyby to bylo jen Kinder vajíčko. Když totiž odcházím tak mám pak pocit, že vypadám jak zloděj, tak si radši něco koupím. Možná to má něco společného s tím, že většina obchodů je plná nepříjemných sekuriťáků, kteří na tebe koukaj jak na vraha.

Tak to je můj seznam, je toho víc, ale zase vás tu nechci nudit tím, jak jsem nedokonalá. :) Tak povídejte, přehánějte, co zas nejde vám? 

přeji vám krásný a úspěšný víkend!
-annadotorg

7 komentářů:

  1. Zasmála jsem se , a s něčím se spojila ! :D
    Jsem nová čtenářka ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To já teda často odcházím z obchodu bez nákupu a naštvaná :D:D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nejdou kočičí linky a péče o kytky :D Ty linky bych strašně umět chtěla..líbí se mi, ale bohužel..a myslím, že nemám ani správný tvar oka.... :( A ty kytky..to je katastrofa...o ty se doma naštěstí stará někdo jiný... zvířata miluju a květiny se mi také líbí, ale bohužel mi žádná dlouho nepřežije :D Zvu Tě na svůj blog ať víš, co mi i tak nějak jde....

    OdpovědětVymazat
  4. S kytkami to mám stejně... A s linkami vlastně taky :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  5. 1, 3 a 5....jasná věc. Ach jo :D Ještě mě nejde solit. Vždy buď nedosolím nebo přesolím. To samé s chilli :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi ani neříkej! Anebo když vařím těstoviny, tak vždycky uvařim porci tak pro 3 lidi :D

      Vymazat
  6. odejit bez nakupu:DDD
    roztomilý:-)

    jsem na tom podobně, pokud teda zrovna neokukuju nejaké ultra drahe veci - tam bohuzel bez nakupu odcházím vždy:DD

    OdpovědětVymazat

povídejte, přehánějte!